Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Очільник Київської ОВА розповів про наслідки чергової ворожої атаки росіян на Київщину

У ніч проти 2 серпня російські окупаційні війська атакували Київщину іранськими БпЛА «Shahed».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на очільника Київської ОВА Руслана Кравченка.

За його словами, усі повітряні цілі було знищено, однак від падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури.

«Уночі на Київщині активно працювала ППО. Ворожі цілі були збиті. Фактів влучань не зафіксовано. За оперативною інформацією, жертв та постраждалих немає.Проте через падіння уламків в одному з населених пунктів сталося загоряння приватного будинку, пошкоджено гараж, прибудинкову територію та автомобіль. Пожежу оперативно ліквідовано. Ще в одному населеному пункті уламками пошкоджено дах магазину. Наразі наслідки усуваються. Власникам пошкоджених обʼєктів буде надана необхідна допомога. Оперативні служби продовжують роботи з фіксації наслідків атаки», – йдеться у дописі.

У свою чергу, очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов показав наслідки повітряної атаки в одній із громад області. Зокрема, загорівся приватний будинок, але пожежу було оперативно ліквідовано.

Наслідки нічної атаки росіян на Київщину

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в ЮНЕСКО оприлюднили 38 культурних об’єктів Київщині, що постраждали за час повномасштабного вторгнення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору