Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Патрульні Київщини затримали водія, який під час водіння перебував під дією амфетаміну

1 серпня на 77 км автодороги Київ — Харків інспектори зупинили авто Ford Sierra за порушення ПДР.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу патрульної поліції Київщини.

Зазначається, що під час спілкування з 28-річним керманичем патрульні виявили явні ознаки наркотичного сп‘яніння: зіниці очей не реагували на світло, пальці рук помітно тремтіли, а поведінка чоловіка не відповідала обстановці.

Тоді правоохоронці запропонували керманичу пройти огляд на стан сп‘яніння у медичному закладі, на що він погодився. Пізніше лікар-нарколог підтвердив, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп‘яніння, а саме – під дією амфетаміну.

Патрульні склали на порушника правил протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 121 (Керування транспортним засобом, з переобладнаними зовнішніми світловими приладами (темної пори доби) з порушенням відповідних правил, норм і стандартів, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація забороняється) КУпАП. Також правоохоронці відсторонили чоловіка від керування автомобілем.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська громада передала автівку швидкої допомоги нацгвардійцям.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору