Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Подолати стрес: в Ірпінській громаді запускають пілотний проєкт

«Зцілення душі і тіла» – безкоштовні заняття за такою програмою відбудуться в амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Михайлівка-Рубежівка.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на КНП «Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Зазначається, що пілотний проєкт з підтримки ментального здоров’я в Ірпінській громаді запускається за програмою Mind and body Medicine «Зцілення душі і тіла» Центру психосоматичної медицини (СМВМ).

“Мета програми – допомогти вивчити методи, які можете використовувати в будь який- час, щоб зменшити власний стрес  знизити вплив психотравмуючих чинників, запобігти виникненню постравматичних розладів, покращити рівень психологічного комфорту населення та знизити наслідки хронічного надстресу”, – йдеться у повідомленні.

Безкоштовні заняття з 8 сесій по 2 години кожна за програмою «Зцілення душі та тіла» плануються у формі групових занять. У них можуть взяти участь і дорослі, і діти.

Кількість учасників у кожній групі  –  6-8.

Автором програми  є професор Джейм Гордон, який разом зі своїми колегами передав знання та досвід українським психологам.

Заняття відбуватимуться за адресою: с. Михайлівка- Рубежівка, вул. Шкільна 11, Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини.

“Записатися для участі у програмі можна за телефоном 066 823 54 04 або у свого сімейного лікаря”, зазначається у дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, як пережити спеку в БІГ-регіоні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору