Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Зарубіжні гості у Бучі: поцікавились підготовкою до навчального року

До Бучі сьогодні завітали представники міжнародної організації Save the Children US.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що з візитом до Бучі прибула делегація на чолі з президенткою організації Янті Соеріпто та головою виконавчого комітету Бредом Ірвіном.

Гості побували у Бучанському ліцеї №3, і дізналися, як заклад освіти, який вони допомагали відновлювати,  готується до початку нового навчального року.

“У минулому році, після деокупації Бучі, міжнародна організація Save the Children долучилися до відновлення цього ліцею. За їхній кошт, а це близько 6 мільйонів гривень, тут замінили 260 вікон та 77 дверей. Також представники міжнародної організації подивилися укриття навчального закладу, яке відремонтоване за кошти UNICEF”, – йдеться у повідомленні.

Традиційно гості побували і у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного, де оглянули фото-виставку звірств російських загарбників у Бучі та вшанували пам’ять усіх невинно вбитих жителів Бучанської громади під час російської окупації.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі діє штаб з документування найжорстокіших воєнних злочинів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада 

 

Нагору