Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На даху дитячої поліклініки Ірпеня встановили сонячні панелі

В Ірпінській дитячій міській поліклініці встановили 60 сонячних панелей потужністю 24 кВт.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на допис у Facebook першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Встановлена на даху поліклініки електростанція дозволить закладу економити до 250 тис грн на рік витрат на енергоресурси та допоможе забезпечити його безперебійну роботу під час аварійних вимкнень.

“Сонячні панелі доповнені установками для зберігання енергії, які дозволять забезпечити енергоживлення поліклініки щонайменше на 8 годин у випадку відсутності електроенергії. Реалізація такого проєкту підвищить безпеку енергопостачання медичного закладу, забезпечить надійний захист та безперебійне надання медичних послуг”, – повідомив Андрій Кравчук.

Встановлена на даху поліклініки електростанція дозволить закладу економити до 250 тис грн на рік витрат на енергоресурси та допоможе забезпечити його безперебійну роботу під час аварійних вимкнень

Раніше Інформатор БІГ писав про сонячні батареї для оселі: чи вигідна така інвестиція?

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору