Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Київській ОВА відрапортували про готовність до зими

Директор Департаменту ЖКГ та енергоефективності Київської ОВА Олександр Попроцький повідомив, що Київщина завершила планову підготовку до осінньо-зимового періоду.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що про завершення стан підготовки об’єктів до опалювального сезону Олександр Попроцький розповів під час брифінгу у КОВА.

Зокрема, стан підготовки до зими такий.

У житловому фонді  комплексно підготовлено 1019 житлових будинків, відремонтовано 627 покрівель, підготовлено  1088 одиниць опалювальних і холодного водопостачання систем.

 У водопровідно-каналізаційному господарстві відремонтовано 420 км водопровідних і каналізаційних мереж, підготовлено 496 водопровідних і каналізаційних насосних станцій, 94 водопровідні й каналізаційні очисні споруди, 831 свердловину.

У дорожньо-мостовому господарстві відремонтовано 431 тис. м² вулиць і доріг комунальної власності, підготовлено 321 одиницю прибиральної спецтехніки заготовлено 47 тис. тонн посипкового матеріалу і реагентів.

У тепловому господарстві підготовлено 1377 котелень, замінено 97 котлів підготовлено 779 км теплових мереж.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що для заміни вікон на пошкоджених об’єктах Київщини некомерційна організація GEM надасть підтримку на мільйон гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору