Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Знову втрата у Макарівській громаді: загинув захисник Олександр Чупира

Завтра, 6 жовтня, Макарівська громада прощатиметься з героєм-захисником – старшим сержантом Олександром Чупирою, який загинув неподалік Роботиного Запорізької області.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Макарівського селищного голову Вадима Токаря.

Повідомляючи із сумом та болем про втрату земляка, голова громади зазначив, що Олександр Чупира героїчно загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

Олександр Володимирович – 1973 року народження.

«Став на захист України у 2022 р. Проходив службу у 118 окремій механізованій бригаді. Загинув 24 вересня 2023 р., під час виконання бойового завдання, поблизу н.п. Роботине на Запоріжжі», – йдеться у повідомленні.

Прощання з Героєм відбудеться о 13.00 у с. Фасівочка за адресою: вул. Володимирська, 8. О 14.00 – чин прощання через Фасівочку (вул. Володимирська й Ярослава Мудрого) та Макарів (вул. Димитрія Ростовського).

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що СБУ повідомила про підозру російському військовому, який отримав «героя росії» за вбивство мирних жителів у Бучі під час окупації Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору