Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Києві під час повітряних тривог громадський транспорт не курсуватиме

За рішенням Ради оборони Києва, громадський транспорт столиці під час тривог довозитиме пасажирів до найближчого укриття.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

Зазначається, що відповідне рішення було ухвалене після розгляду Радою оборони Києва  звернення Постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та реклами Київської міської ради щодо електронної петиції про «Відновлення руху наземного транспорту під час повітряних тривог (автобус, трамвай, тролейбус).

“Після обговорень, було прийняте рішення подовжити заборону руху громадського транспорту під час повітряних тривог. Як і раніше – транспорт буде довозити пасажирів до найближчого укриття, перевезення людей плановими маршрутами під час тривог заборонено”, – зауважив начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, це  рішення обумовлене заходами безпеки. Очільник КМВА Тому попросив усіх сумлінно дотримуватися встановлених правил.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що вихованці Бучанського дитячого садка №2 «Горобинка»  дізнавалися корисну інформацію під час Тижня безпеки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору