Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Оголошено збір підписів під петицією про присвоєння звання Герой України (посмертно) Віталію Баранову

Київщина і Україна попрощалися з легендарним комбатом Віталієм Анатолійовичем Барановим. Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння йому звання Герой України (посмертно).

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис на Facebook-сторінці заступника голови Київської обласної ради Тетяни Семенової, яка є автором петиції,

“Ми всі втратили не просто командира. Ми втратили справжнього Українця, велику Людину, побратима, друга, патріота, батька. Справжній воїн, мужній та гідний син України. Людина честі. Він мав величезний авторитет та повагу серед побратимів. Він цінував та оберігав кожного солдата. Справедливий та принциповий, – таким він назавжди залишиться в нашій пам’яті”, – зауважує Тетяна Семенова.

Петицію можна підписати за посиланням.

Збір підписів під петицією розпочався 11 жовтня, і на цей момент уже підписалося 1605 осіб

“Ми не можемо і не маємо права залишити цю війну дітям та внукам. Ми маємо це завершити самі. Ми маємо перемогти” – часто говорив Віталій Баранов.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Донеччині 8 жовтня помер легендарний захисник Віталія Баранова з позивним «Біба» – підполковник, командир 206 батальйону ТРО, очільник координаційної ради ветеранів у Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору