Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Бучанська громада втратила захисника Артема Адаменка

На 35-му році життя помер учасник АТО і доброволець під час великої війни Артем Адаменко.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається , що Артем Адаменко став на захист України з 2014 року. Він служив у зоні АТО у складі 24-тої окремої механізованої бригади. А після повномасштабного вторгнення рф в Україну як доброволець став на захист рідної землі.

У січні 2023-го року  захисника було  поранено під час виконання бойового завдання у Соледарі. На жаль, врятувати його не вдалося: через отримані травми Артем Адаменко помер…

“Талановитий спортсмен і футболіст, патріот і українолюб – таким Артем Адаменко навіки залишиться у нашій пам‘яті. Без надійного плеча залишилася єдина 15-річна донька Діана, батько Петро та мама Галина. Це невимовне горе для всієї родини і близьких Артема”, – йдеться у повідомленні.

Бучанська міська рада інформує, що Прощання з Героєм-земляком відбудеться завтра, 21 жовтня, о 12:00 на Алеї слави у Бучі по вулиці Депутатська. І закликає всіх провести в останню путь захисника.

Вічна пам‘ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Донеччині 8 жовтня помер легендарний захисник Віталія Баранова з позивним «Біба» – підполковник, командир 206 батальйону ТРО, очільник координаційної ради ветеранів у Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору