Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Відбудова Ірпеня – під пильним контролем

Наступного тижня планується запустити ще 5 тендерів, які стосуються капремонтів житла у Гостомелі, Макарові та Бородянці, спорудження приватного будинку в Ірпені, тощо. А тим часом наявна відбудова пильно контролюється.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що в Ірпені голова КОВА Руслан Кравченко  позапланово перевірив процес відбудови приватного сектору навпроти ЖК «Ірпінські Липки» де за коштом обласного бюджету відновлюють понад 60 будинків, які були зруйновані під час бойових дій у місті.

Руслан Кравченко під час перевірки процесу відбудови

“Частину осель уже відремонтували. Ще частину будують «з нуля»”, – йдеться у повідомленні.

Також у КОВА звертають увагу на те, що відбудовою приватного сектора в Ірпені цікавився Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки, яка відбулася цього тижня. Президент ознайомився з процесом робіт у регіоні.

Триває відбудова Ірпеня

“Наступного тижня планується запустити в роботу ще 5 тендерів, які стосуються капітальних ремонтів житлових будинків у Гостомелі, Макарові та Бородянці, нового будівництва приватного житлового будинку в Ірпені, облаштування укриття в Іванкові. Вся детальна інформація щодо закупівель буде оприлюднена офіційно на сайті КОВА”, – зазначається у повідомленні.

Відновлення приватних будинків

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що канадські благодійники мільйон доларів спрямують на відбудову дитячого хабу в Бородянці.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що Ірпінь відвідали представники Національної федерації цивільного захисту – French Civil Protection France – відвідали Ірпінь у межах співпраці міжнародних організацій з закладами  освіти Ірпінської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору