Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі збудували новий корпус підстанції швидкої допомоги

У новій побутовій модульній будівлі підстанції екстреної медичної допомоги, зведеній у Бучі, забезпечено комфортні умови для працівників.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається, що новий корпус звели за допомоги Угорської екуменічної служби.

“Новий корпус зведений на вулиці Яблунській поруч зі старою будівлею «швидкої». У ньому є всі умови для комфортної роботи та перепочинку”, – йдеться у повідомленні.

Тут медики зможуть комфортно відпочити

Співробітники станції задоволені, що нарешті отримали комфортну будівлю. Втім, їм не завжди випадає можливість заїжджати на базу під час зміни.

“Разом з колегами — головою КОВА Русланом Кравченком та в.о. голови КОР Ярославом Добрянським — сьогодні передали нову модульну будівлю для наших медиків”, – зауважують у Бучанській міській раді.

Під час передачі будівлі

Також у церемонії передачі будівлі взяв участь керівник Угорської екуменічної служби Ласло Легел.

ДОВІДКА. Бучанська підстанція екстреної медичної допомоги обслуговує увесь район. Тут працюють понад 80 осіб – це 7 бригад. За одну зміну одна бригада має щонайменше 12-15 викликів.

Комфортні умови тішать медиків

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київщина вже відбудувала понад 13 тисяч об’єктів, зруйнованих внаслідок російської агресії – КОВА

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору