Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Відновлення житла в Гостомелі: названі адреси

Оприлюднено перелік житлових будинків у Гостомелі, які мають  відновити у 2023-2024 роках  коштом «Фонду відновлення зруйнованого майна та інфраструктури».

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  з посиланням на Гостомельську СВА.

“Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 січня 2023 Про передачу коштів з рахунка “Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури” для відновлення пошкоджених багатоквартирних житлових будинків у Київській області було створено перелік пошкоджених багатоквартирних житлових будинків”, – йдеться у повідомленні.

І зазначається, що до переліку житлових будинків, що підлягають відновленню у 2023-2024 роках за рахунок коштів з рахунку Фонду, «Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури» увійшли три обʼєкти, які знаходяться за такими  адресами:

  •  Гостомель, вул. Проскурівська, буд. 11 (сума виділених коштів 53 260 371 грн.);
  •   Гостомель, вул. Проскурівська, буд. 4 (сума виділених коштів 39 254 983 грн.);
  •  Гостомель, вул. Рекунова, буд. 1 (сума виділених коштів 46 656 074 грн.).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що компенсацію за програмою єВідновлення уже отримали 355 родин Гостомельської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору