Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сьогодні вітають бійців Сухопутних військ України

У Сухопутних військах України майже 600 тис. воїнів різних родів військ. Сьогодні, 12 грудня, вони відзначають своє професійне свято і приймають вітання.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на привітання нашим мужнім захисникам Президента України Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

«Сміливі. Героїчні. Потужні. Багатьох відзначено державними нагородами. Багатьох пам’ятатимуть завжди побратими за силу й допомогу в бою. Багатьом вдячні наші люди за звільнення нашої землі, міст і сіл, за можливість пишатися потужністю української армії. Багатьох ми сьогодні згадуємо, коли вшановуємо українських героїв, які віддали свої життя заради нашої держави й людей. Слава нашим захисникам! Дякую кожному солдату, кожному сержанту, кожному командиру за міць, яку ви даєте нашій державі», – зауважив Володимир Зеленський, вітаючи воїнів з Днем Сухопутних військ України.

Валерій Залужний звернув увагу на те, що ми відзначаємо цей день в умовах великої війни другий рік поспіль, захищаючи країну від російського ворога.

 

«Ви – надійна основа української армії. Міцний щит та гострий спис, що нещадно знищує противника! Ви знаєте ціну кожного клаптика української землі. Ваша незламна воля та мужність є гордістю нашої держави!

Дякую кожному воїну, хто боронить країну в складі Сухопутних військ Збройних Сил України, захищаючи рідний дім та майбутнє наших дітей.

З вами пам’ять і слава наших загиблих побратимів. З вами вірність країні, обов’язку і присязі!», – наголосив Головнокомандувач ЗСУ.

В Ірпінській міській раді розповіли про підтримку наших захисників.

” БпЛА “Ірпінь” з нашої великої партії допомоги ЗСУ вже на варті Вугледара. На честь нашого рідного міста свою нову пташку з тепловізійною камерою назвав пілот ударних дронів Микола “Канада” Ворошнов. Микола професійний хокеїст, який повернувся в Україну з Канади ще під час Революції Гідності. Захищав Батьківщину у зоні АТО. Брав участь в обороні Київської області. Зараз його напрямок – нічні полювання на ворога у Донецькій області. З тієї ж партії передали джип, автомобільний компресор, зарядну станцію та планшет захиснику Ірпеня – Сергію “Небрату” Глухоцькому, який нині у рядах Нацгвардії продовжує службу на важких ділянках фронту”, – йдеться у повідомленні.

 

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що житель Бучі Юрій Коваленко отримав дві нагороди від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору