Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучанських пісочних художниць додалося перемог

Кількість міжнародних нагород юних художниць із гуртка пісочної анімації Бучанського центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова, здається, скоро претендуватиме на рекорд.

Про чергову перемогу пісочних аніматорок повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис на  Facebook-сторінці Бучанського центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова.

Зазначається, що цього разу художній дует здобув аж дві нагороди.

“На Міжнародному двотуровому конкурсі «Зоряний час» наш пісочний дует у складі Герасименко Марії та Фоміної Злати отримали І місце та Приз Глядацьких симпатій! Вітаємо та бажаємо успіхів! Організатори конкурсу оголосили батькам подяки за виховання талановитих дівчат!”, – йдеться у повідомленні.

Це вже не перша перемога юних талантів у міжнародних творчих змаганнях конкурсі. Нещодавно Інформатор БІГ повідомляв, що  ще в одному Міжнародному двотуровому конкурсі – «Свято талантів. Зоряний шлях» – вихованки цього ж центру позашкільної роботи – пісочні художниці Троцан Аня та Троцан Софія  посіли І місце у своїй віковій категорії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що бучанки здобули три золоті медалі на Міжнародному конкурсі «Музичний дивоцвіт».

Підписуйтеся на  наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору