Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині 76 шкіл отримають ноутбуки

У 23 громадах Київської області школи, у яких давно не оновлювали техніку, отримають ноутбуки для педагогів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що загалом школам передадуть 150 ноутбуків. Йдеться про школи, у яких навчається невелика кількість дітей.

“Ноутбуки будуть використовувати в освітньому процесі педагоги. Їх закупили коштом обласного бюджету”, – йдеться у повідомленні.

Адже нині такий гаджет для вчителя – необхідна річ для того, щоб проводити навчання для дітей. І вже  педагоги майже всіх шкіл мають ноутбуки. Зокрема, вчителі на деокупованих територіях практично на стовідсотково, а в інших громадах Київщини – на 80-90 %.

“Належні умови для навчання – це те, про що дбаємо попри всі виклики. Загалом протягом 2022- 2023 років заклади освіти Київщини отримали майже 9 тис. ноутбуків. Придбали їх за рахунок різних джерел. Чимало допомагали міжнародні донори, благодійні фонди, організації та інвестори”, – наголошують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що триває спорудження нової ДЮСШ у Бучі, нині будівельники завершують оздоблення фасаду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору