Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Як поліцейські реагуватимуть на порушників комендантської години у новорічну ніч

Під час новорічних свят комендантська година на не скасовується, а піротехніка заборонена.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Національну поліцію України.

Під час брифінгу начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції Максим Ахрамєєв звернув увагу на те,  що комендантська година діятиме у звичному режимі.

«Ми з розумінням будемо ставитися до осіб, які порушують комендантську годину у разі крайньої необхідності, наприклад, коли люди повертаються з роботи, або їдуть до медичного закладу. Але це поодинокі випадки. Поліцейські будуть реагувати на кожний випадок порушення комендантської години, це стосується як громадян, так і роботи розважальних закладів», – підкреслив Максим Ахрамєєв, та зауважив, що використання піротехнічної продукції – салютів,  феєрверків тощо заборонено.

Тим часом Національна поліція на різдвяно-новорічні свята Нацполіція збільшує кількість поліцейських екіпажів на автодорогах, а також слідчо-оперативних груп.

“Такі заходи передбачають не лише забезпечення дорожнього руху на автошляхах держави, а також, у разі потреби, надання допомоги водіям. Також передбачено додаткові слідчо-оперативні та вибухотехнічні групи, а також створено резерв з числа поліцейських особливого призначення”, – йдеться у повідомленні Національної поліції.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині збільшується кількість блокпостів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору