Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Ірпінь відвідали депутати німецького Бундестагу

Депутати німецького Бундестагу від різних парламентських фракцій ознайомилися з історією боротьби за Ірпінь під час вторгнення рф в Україну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що серед гостей з Німеччини були депутати німецького Бундестагу від різних парламентських фракцій, референти з міжнародних питань, політики безпеки й оборони.

Вони приїхали, аби побачити рівень руйнувань та відбудову в умовах повномасштабної війни.

«Секретар Ірпінської міської ради Анжела Макеєва ознайомила гостей з Німеччини з історією боротьби за наше місто та показала найбільш понівечені обʼєкти. Жоден з учасників делегації не приховував емоцій коли опинився перед прірвою зруйнованого Романівського мосту та посеред кладовища розстріляних автівок. Вони мали змогу фізично доторкнутися до наслідків злочинів росії», – йдеться у повідомленні.

Також у міській раді зауважують, що коли постане питання підтримки України та українців, гості з Німеччини розкажуть про російські злочини урядовцям та парламентарям інших країн.

Гості були вражені побаченим

Депутати бундестагу побачили рівень руйнувань та відбудову під час вторгнення рф в Україну.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що за час повномасштабного вторгнення рф Національною поліцією України задокументовано понад 108 тисяч воєнних злочинів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору