Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сесія Бучанської міськради: незабаром запрацює “Фабрика-кухня”

Основним питанням позачергової сесії Бучанської міськради стало обговорення запуску першої в Україні «Фабрики-кухні».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал Бучанської міської ради.

Зазначається, що депутати міської ради вирішили створити окреме комунальне підприємство «Фабрика-кухня «Готуїмо» – задля успішного налагодження процесу роботи.

Також передали на баланс споруду,  обладнання, транспорт та земельну ділянку нового комунального підприємства.

“Харчування у дитсадочках продовжить постачати КПГХ «Продсервіс». І буде обслуговувати школи, допоки повноцінно не запрацює фабрика-кухня. Більша частина кухарів з «Продсервіс» планують працювати на фабриці”, – йдеться у повідомленні.

Планується, що незабаром «Фабрика-кухня» запрацює, а поки що Національна асоціація громадського харчування налагоджує внутрішні процеси, необхідні для її запуску.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що на фабриці-кухні, яку відкрили у Бучі,  виготовлятимуть та доставлятимуть до шкіл і дитсадків майже 10 тисяч порцій готових страв.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що 10 квітня під час свого візиту на Київщину меценат Говард Баффет особисто підняв  екскаватором перший ківш ґрунту для будівництва фабрики-кухні, розпочавши спорудження концептуального нового закладу харчування.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору