Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Комендантська година для vip-клієнтів: з присмаком наркоти

Співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції викрили у Києві організацію наркоторговців, які використовували для оборудок комендантську годину.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Національну поліцію України.

Зазначається, що зловмисники обрали для своєї діяльності цікаву нішу – вони зайнялися постачанням для vip-клієнтів наркотики та повій. Притому робили це у комендантську годину.

“Фігуранти зробили собі посвідчення волонтерів та журналістів, а також використовували фіктивні перепустки та документи різних держустанов. Серед асортименту наркотиків, якими промишляли змовники: кокаїн, амфетамін, MDMA, метамфетамін та марихуана”, – йдеться у повідомленні.

Під час обшуку

Правоохоронці оприлюднили й “тарифи”, за якими ділки продавали згубне зілля.  Зокрема,  грам кокаїну коштував 250 доларів. Втім, діяла й своєрідна система знижок:  постійні клієнти, які замовляли одразу кілька грамів, могли заплатити по 200 доларів за грам.

Подбали зловмисники і під маскування “виробів” – заборонені речовини пакували у чайні пакетики, одноразові електронні пристрої для куріння камуфлювали під цукерки.

“Правоохоронці затримали 11 фігурантів та оголосили їм про підозри”, – розповіли у Нацполіції.

Маскувальна упаковка

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що правоохоронці припинили діяльність наркоугруповання з річним прибутком у 100 мільйонів гривень, яке діяло у столиці та на  Київщині.

Також Інформатор БІГ розповідав, що у Софіївський Борщагівці поліцейські знайшли нарколабораторію.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору