Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині стартував другий етап змагань шкільних команд

Турніром з футзалу у Бучі  розпочався другий етап змагань «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч».

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Telegram-канал Київської ОВА.

Зазначається, що шкільні команди Київщини у межах другого етапу змагань виборюватимуть перемоги на рівні громад.

Зокрема,  товариський футзальний матч у Бучі зібрав справді зіркове товариство.

Команди до змагання готові

“Спортивний проєкт обʼєднав дітей 5-6 класів з 11 команд, амбасадорів, зірок спорту, популярних виконавців, акторів та посадовців. Легендарні футболісти Леонід Буряк, Владислав Ващук, Юрій Мороз, Дмитро Михайленко, Сергій Журба, спортсмени Володимир Товкис, Олексій Адамський, українські виконавці Артем Пивоваров, Roxolana, Маша Данілова, акторка Настя Цимбалару, ведучий Юрій Горбунов, координатор Активних парків Олег Андрієнко”, – йдеться у повідомленні.

Дорослі теж хвилюються

Окрім того, програма заходу включала телеміст, під час якого можна було дізнатися про схожі турніри в інших регіонах України.

“На зв’язку були учасники змагань з Києва, Дніпропетровщини, Одещини та Львівщини, які також провели товариські змагання з баскетболу, спортивного орієнтування, волейболу та черліденгу”, – зазначають у КОВА.

Спортсмени і вболівальники

“На урочистому заході виступив Артем Пивоваров. Відомий український співак порадував учасників своїми піснями. Школярі були в захваті – емоції дітей зашкалювали”, – розповіли у Бучанській міській раді.

ДОВІДКА. Масштабний спортивний проєкт реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом “Разом переможемо!”.

Пліч-о-пліч

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на відкритому Чемпіонаті з Тхеквондо ВТФ у Вишневому вихованці Ірпінської ДЮСШ здобули 60 призових місць.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору