Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучу відвідав архітектор Слава Балбек

У Бучі відбулася зустріч із українським архітектором Славою Балбеком, який розроблятиме проєкт нового центру у Ворзелі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Концепцію цього проєкту архітектор обговорив з міським головою Анатолієм Федоруком, заступницею Аліною Саранюк та начальником відділу містобудування і архітектури Вадимом Наумовим.

Зазначається, що центр «Re:Ukraine Community Hub» у Ворзелі складатиметься із трьох кластерів. У першому розміщуватиметься старостат, ЦНАП та бібліотека, у другому – приміщення фізичної та психологічної реабілітації, а у третьому – тимчасове житло з сучасним облаштованим укриттям.

Нагадаємо, що саме архітектор Слава Балбек був розробником проєкту популярного в столиці фудхолу Kyiv Food Market. Він також розробляв київський офіс Grammarly та інсталяції «Дім. Спогади» на антарктичній станції «Академік Вернадський».

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що родина з Блиставиці, будинок якої було зруйновано в перші дні окупації Київщини, отримала нове житло за програмою “єВідновлення”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору