Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

П’яна бійка у Ворзелі завершилась травмою

Під час конфлікту у Ворзелі чоловік тяжко травмував свого товариша, вдаривши табуретом по голові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Правоохоронці розповіли, що 11 лютого до Бучанського управління поліції надійшоі сигнал про бійку між двома чоловіками в одному з домоволодінь Ворзеля. З’ясувалось, що один з учасників бійки отримав сильні ушкодження і був без свідомості.

“Правоохоронці на місці події встановили, що 66-річний мешканець селища запросив 49-річного знайомого для допомоги по господарству. Чоловіки вживали алкоголь, і в них виникла суперечка. Старший товариш наніс своєму опоненту декілька ударів кухонними приладами та дерев’яною табуреткою по голові. Внаслідок чого потерпілий отримав важку травму голови, струс головного мозку і був госпіталізований у реанімаційне відділення”, – йдеться у повідомленні.

Тепер тому, хто бив товариша табуреткою,  загрожує до 8 років в’язниці.

“За фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження (ч. 1 ст. 121 ККУ), за процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранту про підозру”, – зауважують правоохоронці.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що жителі Київської області викрали 700 тис грн та золото з будинку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору