Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Фінські та ірпінські педагоги обмінялися досвідом

Ірпінський ліцей інноваційних технологій відвідала делегація з Фінляндії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал ІЛІТ.

Зазначається, що серед гостей ліцею був Кімо Кумпулайнен – засновник фінської компанії Polar Partners, яка займається проектуванням високоякісних шкіл на основі фінської моделі освіти. Також ліцей відвідала Олена Северенчук – представниця міжнародної благодійної організації SavED.

«Ця зустріч стала важливою платформою для обміну досвідом та інноваційними ідеями в галузі освіти. Спільно ми обговорили перспективи розвитку педагогічних підходів, які сприятимуть впровадженню сучасних технологій та створенню найкращих умов для навчання наших учнів», – підкреслила директорка Ірпінського ліцею інноваційних технологій Марія Гостін.

ДОВІДКА. Команда Polar Partners складається з кращих освітніх експертів в освіті та міжнароднлму бізнесі й працює у понад 10 країнах світу.

SavED — міжнародний благодійний фонд, який відновлює доступ до освіти в громадах, що постраждали від війни рф проти України. Фонд допоміг 25 тисячам дітей, відбудувати 54 школи та зібрати понад 194 мільйони на відновлення для дітей доступу до освіти.

Співпраця  ІЛІТу з Polar Partners та участь в проектах SavED відкриває нові можливості для ліцею у вивченні кращих світових освітніх практик.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанському ліцеї №3 встановили сонячні батареї, які допоможуть забезпечити електроенергію на період блекаутів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору