Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Макарівщині чоловік “під кайфом” віз канабіс

У селі Калинівка Макарівської громади патрульні поліцейські сполохали водія авто Mazda 6.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що це сталося на вулиці Польовій, що у Калинівці.

Водій автівки, побачивши службову машину правоохоронців, збільшив швидкість та різко змінив напрямок руху. Такі його дії стали підставою для переслідування поліцейськими.

До всього,  водій щось викинув з вікна.

Втім, патрульні через декілька метрів зупинили авто, за кермом якого був 22-річний чоловік.

“Спілкуючись із керманичем, патрульні виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння, проте чоловік категорично відмовився від огляду на стан сп’яніння. Оглянувши територію, де чоловік викинув невідомий предмет, поліцейські виявили пакет із 10 зіп-пакетиками з речовиною рослинного походження. Чоловік підтвердив, що це його пакуночок, та повідомив, що це канабіс, який він знайшов у лісі”, – йдеться у повідомленні.

Патрульні продовжують виявляти підозрілі, ймовірно, наркотичні речовини у громадян. Один такий випадок стався у Борисполі, де чоловік показав поліцейським, котрі його зупинили, 30 таблеток. Рецепта на них у чоловіка не було.

“Нагадуємо, що придбання, зберігання чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів — це кримінальне правопорушення”, – звертають увагу поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що поліція Київщини спіймала сутенерку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору