Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ірпінська громада виділила кошти на потреби захисників

Ірпінська міська рада виділила 9,5 мільйона гривень на техніку для фронту та на облаштування інклюзивного простору військового шпиталю.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що на сесії депутати міської ради одноголосно висловились за виділення  5 мільйонів для придбання ударних та розвідувальних безпілотників і систем Starlink для фронту, а також 4,5 мільйона гривень –  на облаштування інклюзивного простору військового шпиталю.

Окрім того, уже передали військову допомогу — Mavic 3T та автомобіль. Від ГО “Незламні серця” 20 FPV-дронів.

Також учора, 24 лютого, відбулося нагородження земляків-захисників.

Зокрема, медалі “За заслуги перед містом Ірпінь” отримали військові, які боронили Ірпінську громаду два роки тому під час вторгнення російських військ на Київщину, серед них –  бійці 206 батальйону 241 бригади тероборони  Києва.

“Також мав честь передати медаль “За заслуги перед містом Ірпінь” посмертно батькам Олега Григорука – волонтера, який з перших днів повномасштабного вторгнення допомагав цивільним та військовим, та загинув від російського обстрілу”, – зауважив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що машина для розмінування українського виробництва на дистанційному керуванні пройшла випробовування на полігоні у Бучанській громаді. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору