Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бородянці запрацював інформаційний хаб

На базі Бородянської центральної бібліотеки відкрили інформаційний хаб.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Facebook-сторінку в.о. Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Зазначається, що відкриття інформаційного хабу уможливилось завдяки гранту у межах проєкту Міжнародної організації з міграції  «Людський вимір: інклюзивні дані для стабільності та розвитку» за фінансової підтримки Уряду Канади Canada’s Foreign Policy—Global Affairs Canada Embassy of Canada to Ukraine.

Інформаційний хаб буде локацією, на якій жителі Бородянської громади зможуть отримати консультації  щодо відновлення та розвитку громади.

Окрім того, тут надаватимуть низку прикладних послуг – зокрема, відвідувачі хабу матимуть доступ до комп’ютерів та інтернету, освітніх програм та тренінгів, культурних та соціальних заходів тощо.

«Бородянка взяла участь у грантовій програмі проєкту МОМ та увійшла до 16 громад Київщини, котрі отримали грант для створення інформаційного хабу на базі бібліотеки. Під час заходу було презентовано шлях від ідеї до реалізації проєкту, поділились досвідом проходження тренінгів зі збору та аналізу даних, заплановану подальшу діяльність хабу, вручено вітання працівникам бібліотеки, а поетеса та засновниця Бородянського театру «Зарево» Поліна Лучко прочитала для присутніх власні вірші. Дякуємо МОМ за надану можливість розвивати нашу громаду», – зазначила Ірина Захарченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарівській громаді планують відкрити ветеранський хаб на базі Будинку культури.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору