Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Суддю Тандира залишили під вартою до 12 квітня

Сьогодні, 4 березня, Київський апеляційний суд залишив під вартою Макарівського суддю Олексія Тандира, якого обвинувачують у смертельній ДТП у нетверезому стані.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Офіс Генерального прокурора України.

Зазначається, що таке рішення було прийняте після розгляду судом апеляційної скарги захисників обвинуваченого на рішення Святошинського районного суду Києва.

“Сторона захисту вимагала змінити запобіжний захід на домашній арешт. Водночас, суд апеляційної інстанції погодився із доводами прокурора та залишив рішення суду першої інстанції без змін”, – йдеться у повідомленні.

Олексій Тандир перебуватиме під вартою до 12 квітня цього року.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Олексій Тандир, який збив нацгвардійця на блокпосту під Києвом, 12 грудня переписав на дружину Людмилу квартиру у Святошинському районі Києва та паркомісце.

Також Інформатор БІГ розповідав про те, що під час засідання Святошинського суду Києва Олексій Тандир, який збив нацгвардійця на блокпосту, попросив відправити його у бойову частину замість СІЗО.

Інформатор БІГ також писав, що суддя Олексій Тандир, який нині перебуває під вартою, з червня по листопад 2023 року отримав майже 400 тисяч грн суддівської винагороди.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору