Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Синоптик: ще не ховайте теплі куртки

Погода готує температурні гойдалки, які будуть до 17 березня. А ще очікуються потужні магнітні бурі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко та на інші джерела.

Зазначаючи, що весна завжди має нестабільний характер, Наталка Діденко назвала температурну ситуацію грою березневих гормонів юності і порадила не ховати теплих курток і шапок, бо пори теплий початок тижня, на нас чекає ще холод і  мокрий сніг.

“Надалі, в період з 6 по 9 березня – похолодання, потім потепліє, потім, з 12 по 15 березня знову очікується похолодання, а далі все одно весна візьме своє, почне повсюди теплішати”, – йдеться у повідомленні.

Тим часом, як повідомляє Український гідрометцентр, сьогодні, 4 березня на Київщині –  мінлива хмарність, однак опадів не очікується.

Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

“Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 5-10° тепла; у Києві вночі близько 0°, вдень 6-8° тепла”, – зауважують синоптики.

Також, за даними Об’єднаної гідрометеорологічної станції  Вишгород, у березні Україну накриють потужні магнітні бурі

“Буде кілька середніх та потужних бурь. 3, 4, 15, 16, 22, 26 березня – буря слабкої інтенсивності; 9, 10, 27, 28 березня – буря потужної інтенсивності”, – зауважують метеорологи.

Раніше  Інформатор БІГ розповідав про Змієві вали і не тільки: у Бучанському районі створять нові заповідні об’єкти.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору