Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Запорізьку міськраду зацікавив досвід бучанської фабрики-кухні

З візитом у Бучі побували представники Запорізької міської ради.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Велику увагу гості приділили організації шкільного харчування – у цій сфері Буча впроваджує інноваційні технології.

“У стінах 9 ліцею делегацію зустрів начальник відділу освіти Олег Цимбал та розповів про організацію харчування у школах та садочках громади. Крім того, заступник Бучанського міського голови Дмитро Чейчук провів екскурсію на новоствореній Фабриці-кухні. Представники Запорізької міської ради ознайомились з новітніми механізмами виробничого процесу на підприємстві”, – йдеться у повідомленні.

Також гості із Запорізької міськради змогли побачити всі етапи приготування їжі для школярів.

«Прекрасна ініціатива для здорового майбутнього наших дітей. Віримо, що саме Буча стане прикладом для інших міст та громад України в організації харчування. Раді, що сьогодні маємо змогу перейняти досвід у вас. Я впевнена, що найближчим часом почнемо втілювати нові ідеї у себе в місті», – зазначила голова депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, молоді та спорту Запорізької міськради Інна Пенчук.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що з понеділка, 11 березня, фабрика-кухня «ГотуЇмо» розпочне доставку обідів у школи Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору