Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У гуртожитках податкового університету встановили нові вікна

Завершено один з важливих етапів відбудови Державного податкового університету в Ірпені— у гуртожитках встановлено нові вікна замість пошкоджених під час бойових дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на Державний податковий університет.

Зазначається, що вікна замінили у  межах віконної програми, що реалізується американською організацією Global Empowerment Mission(GEM) у партнерстві з (HGBF).

Виш отримав від партнерів понад 1 300 одиниць металопластикових віконних конструкцій. Їхня загальна площа – 2 650 м кв. Але це ще не все. Наразі здійснюють виміри на ще 500 вікон.

“Минулого тижня міністр фінансів України Сергій Марченко також відзначив роботу Global Empowerment Mission (GEM), його небайдуже ставлення до проблем університету та вручив представникам організації, зокрема директору та засновнику GEM Майклу Каппоні, листи-подяки за активну громадянську позицію та вагомий внесок у відбудову Державного податкового університету”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині вже відновлено майже 17 тисяч об’єктів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору