Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

“Під кайфом” за кермом: у Чайках поліцейські спіймали порушника

Сьогодні, 16 березня, у селі Чайки патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Jetta, який вів чоловік з ознаками наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  з посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що це сталося приблизно об 11-й годині.

Водій, у якого поліцейські під час спілкування з помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння, ще й відмовився пвідповідний огляд та сильно занервував.

“Інспектори провели поверхневу перевірку та виявили в автомобілі саморобний пристрій для вживання марихуани. На запитання поліцейських про наявність заборонених предметів чи речовин водій відповів, що вирішив позбутися наркотичної речовини та викинув її з вікна автомобіля ще задового до того, як його зупинили патрульні поліцейські”, – йдеться у повідомленні.

І це ще не всі порушення. Правоохоронці з’ясували також, що чоловік не має з собою водійського посвідчення.

“Патрульні відсторонили водія від керування транспортним засобом та склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння або відмова від проходження огляду на стан сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) КУпАП”, – розповідають патрульні.

Це вже не перше повідомлення про виявлених поліцейськими керманичів транспорту у стані сп’яніння та без водійських прав.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Ворзелі каталась п’яна мотоциклістка.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору