Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Гаврилівські дошкільнята відзначили Всесвітній день Землі

У день весняного рівнодення вихованці Гаврилівського дитсадка «Веселка» дізналися про важливість збереження землі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міськраду.

Зазначається, що сьогодні, 20 березня, коли у день весняного рівнодення традиційно відзначається Всесвітній день Землі, у дитячому садочку «Веселка», що у Гаврилівці,  відбулись тематичні заходи до цього дня.

“Малята дізналися про важливість збереження землі та її ресурсів, сортування сміття, а також вплив людини на життєдіяльність нашої планети”, – йдеться у повідомленні.

Вихователі зауважили, що це – продовження роботи з екологічного виховання підростаючого покоління.

«Продовжуємо розповідати дітям, що Земля – наш спільний дім, де все живе має право на життя. І кожна людина є відповідальною за цей процес. Зараз наше завдання – навчити дітей берегти природу», – кажуть педагоги дитсадка.

ДОВІДКА. Всесвітній день Землі запроваджений з ініціативи ООН, відзначають його у день весняного рівнодення і пробудження природи.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Чорнобильській зоні зафіксували незаконні рубки та розорювання земель для сільськогосподарських робіт.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору