Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанські школярки стали учасницями Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Дві школярки з Бучі увійшли до команди Київщини на Всеукраїнській учнівській олімпіаді з правознавства у Луцьку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що у фіналі учнівського турніру з правознавства у Луцьку зібралися найталановитіші учні зі всієї України. Серед них була команда Київщину у складі  чотирьох учасників.

До команди увійшли дві учениці з Бучанської громади:  Ліна Бондарчук  – учениця 9 класу, та Марія Шпакова – учениця 11 класу Бучанської школи №1.

Учасниць олімпіади підготувала до  інтелектуальних змагань  учителька правознавства та директорка Бучанської школи №1 Ольга Мохненко.

“Школярки продемонстрували вражаючі знання у правовій системі та отримали дипломи – за звитягу та почуття гумору. Після закінчення змагань, всі учасники пройшли тренінг «Prompt engineering» – практичне застосування нейромереж», де отримали знання щодо поняття нейромереж, їх використання у повсякденному житті та можливості сучасної професії prompt-інженера”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Макарові відкрився молодіжний коворкінг-простір, який знаходиться в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва імені Данила Туптала.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору