Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Рятувальники Бучанщини отримали відзнаки

Герої-рятувальники Бучанського та Фастівського районів – професіонали, завдяки було врятовано людей – одержали відзнаки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ГУ ДСНС Київської області.

“Вони першими приходять на допомогу. Мужні хлопці з великим серцем та чіткою громадянською позицією”, – йдеться у повідомленні.

Зокрема, рятувальники Бучанського району у Макарові винесли з задимленої квартири двох дітей та непритомне кошеня. Їх знайшли на балконі на п’ятому поверсі багатоповерхівки.

“Діти були дуже налякані та надихались чадним газом. Малечі пощастило, що їх крики про допомогу почули небайдужі сусіди і зателефонували на 101, а рятувальники оперативно прибули на місце”, – розповіли у ГУ ДСНС Київщини.

У Фастові працівники ДСНС також врятували двох осіб під час пожежі, зрізавши грати на вікнах  охопленого вогнем будинку, коли відлік ішов на хвилини. Працюючи в шаленому темпі,  вони виграли двобій з вогнем.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що подяки ДСНС отримали 20-річний Кирилл Віцький та 19-ти річний Владислав Ротарь з Мигалок, які  17 березня врятували односельців з палаючого будинку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору