Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Посол ФРН в Україні: “Те, що сталося у Бучі – жахливо”

До Бучі здійснив візит Посол Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартін Єґер. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що пан Посол та інші гості відвідав Храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де зібрані фотосвідчення про окупацію Бучанської громади.

Учасникам делегації  розповіли про трагедію, яку пережили жителі громади у період окупації російськими військовими. Німецькі гості дізнались детальніше про розстріли та катування мирних жителів, про мародерство, знищення житла та критичної інфраструктури Бучі.

“Гості вшанували памʼять жертв російської агресії біля інсталяції-меморіалу 509-ти вбитих бучанців”, – йдеться у повідомленні.

«Те, що сталося у Бучі – жахливо. Бракує слів, щоб описати ті звірства, які довелося пережити усім вам. Ми бачимо наше спільне майбутнє – це Європа. І ми усіма силами працюємо задля цього», – зазначив Мартін Єґер.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бучанської громади прибула іноземна делегація з Федерального Агентства з управління арештованим майном.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору