Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На кордонах Київщини встановили 10 000 «зубів дракона», – КОВА

Київщина продовжує нарощувати роботи з облаштування фортифікаційних споруд.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на голову КОВА Руслана Кравченка.

Зазначається, що наразі захист українських кордонів – одна з головних цілей політики безпеки.

«Розбудовуємо оборонні рубежі та облаштовуємо ефективну систему інженерних загороджень, щоб мешканці Київщини почували себе в максимальній безпеці. Будівництво ведеться відповідно до державних завдань. Всі роботи погоджуємо з військовими у відповідності до потреби та доцільності», – йдеться у дописі.

Фортифікації передбачають розгалужену систему траншей, бліндажів та інших видів укриттів. Встановлюємо загороджувальні рубежі – «зуби драконів», протитанкові рови та інші невибухові загородження. Вже встановили майже 10 тис. бетонних пірамід, облаштували протитанковий рів.

«Роботи не припиняємо ні на день, всі необхідні матеріали та техніка є. З військовими комунікуємо постійно, щоб збудувати найефективніші споруди із найнадійнішим захистом. Мобілізуємо всі сили і ресурси для виконання поставлених завдань», – розповів Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Національна спілка письменників України ініціювала видання творів дітей із деокупованих міст, сіл та селищ Київщини  окремою книгою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору