Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Азартні ігри поза правилами: правоохоронці викрили “нелегалів”

Детективи територіального управління БЕБ у Київській області викрили та припинили діяльність 9 нелегальних гральних закладів, у тому числі у Вишневому.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бюро економічної безпеки.

Зазначається, що заклади, які займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей, було знайдено, окрім Вишневого, у Борисполі, Броварах та  Боярці.

 “Послуги надавалися без відповідних ліцензій. Заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях та працювали в закритому режимі. Розпізнавальних вивісок чи реклами не було. Про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністратором. Незаконні послуги надавалися цілодобово, з порушенням комендантської години*, – йдеться у повідомленні.

Співробітниками БЕБ під час обшуків  було вилученл речові докази незаконної діяльності:. Серед них – майже 90 комплектів комп’ютерної техніки з інстальованим програмним забезпеченням, чорнові бухгалтерські записи тощо.

“Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Досудове розслідування триває”, – зазначають у БЕБ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що грабіжник у перуці кинув гранату в поліцейського.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору