Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

єВідновлення: на Київщині відновлено понад 15 800 житлових будинків

За урядовою програмою єВідновлення у Київській області вже прийнято позитивних рішень щодо підтримки у відбудові на загальну суму понад 6,7 млрд грн.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Перший заступник голови КОВА Микола Бойко під час брифінгу повідомив, що в області уже відновлено повністю та частково 17 425 об’єктів. Серед них найбільша частка припадає на житловий фонд:  відновлено понад 15 800 приватних будинків та багатоповерхівок.

«Найближчим часом структурні підрозділи ОВА запустять у роботу 15 процедур закупівель. Замовником 14 з них є Департамент регіонального розвитку. Це 3 тендери на ремонт укриттів та 2 щодо капітальних ремонтів закладів освіти. Решта процедур закупівель буде проведена на виконання додаткових будівельних робіт на об’єктах, які вже відновлюються», — додав Микола Бойко.

ДОВІДКА. У пристоличному регіоні зафіксовано понад 29 тисяч пошкоджених та зруйнованих під час бойових дій об’єктів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у КОВА провели чергову нараду групи “Прозорість та підзвітність”, на якій спільно із правоохоронцями розглянули питання резонансних закупівель у Вишневій громаді.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору