Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Милі реконструюють багатоповерхівку на вулиці Комарова

У селі Мила триває реконструкція житлової багатоповерхівки, пошкодженої під час бойових дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал КОВА.

Зазначається, що цей будинок  на вулиці Комарова було істотно пошкоджено навесні 2022 року.  Зокрема,  постраждала покрівля та цегляні конструкції п’ятого поверху, зруйновані інженерні мережі, пошкоджені місця загального користування та фасад, вибиті вікна та двері.

На початку літа 2023 року у будинку розпочали ремонтні роботи.

“Підрядники провели демонтаж пошкоджених конструкцій будівлі. Відбудували пошкоджені стіни та перекриття. Фахівці замінили вибиті вікна та двері, відновили фасад будинку та покрівлю. В будинку вже відновили мережі водопостачання та каналізації, поквартирне індивідуальне опалення”, – йдеться у повідомленні.

Нині тривають ремонтні роботи всередині квартир. Далі будівельники продовжать внутрішні роботи з відновлення місць загального користування, та завершать ремонт покрівлі.

ДОВІДКА КОВА. На Київщині відновлено майже 17,5 тисяч об’єктів із понад 29 тисяч пошкоджених.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у КОВА провели чергову нараду групи “Прозорість та підзвітність”, на якій спільно із правоохоронцями розглянули питання резонансних закупівель у Вишневій громаді.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

 

Нагору