Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанські школи знову “замінували”

Поліція Київської області перевірила сигнал про замінування навчальних закладів Бучі, який надійшов сьогодні, 30 квітня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що правоохоронцям повідомили про небезпеку для чотирьох закладів освіти  Бучі.

“Правоохоронці провели евакуацію учнів та персоналу з усіх будівель — понад три тисячі осіб. Спільно з вибухотехнічною та кінологічною службами, поліцейські перевірили будівлі та прилеглі території”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські розповіли, що  жодних підозрілих предметів під час обстеження виявлено не було.

Це вже не перше повідомлення до поліції про замінування бучанських шкіл, і поліція перевіряє кожне повідомлення про небезпеку.

Втім, подібні повідомлення, які отримують правоохоронці, стосуються не лише Бучі. Так, у цей же день, 30 квітня, поліцейські за сигналом про можливу небезпеку перевіряли освітні заклади Броварів. Також  жодних вибухових матеріалів та речовин не виявили.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 17 квітня поліцейські отримали сигнал  про замінування чотирьох закладів освіти у Бучі, і їх довелося тимчасово перевести на дистанційне навчання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору