Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Вишневому відбувся Матч єднання

У Всеукраїнський день футболу – 29 квітня – на стадіоні “Центральний” у Вишневому відбулася футбольна подія “Матч єднання: об’єднані спільною метою”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Вишневу міську громаду.

Зазначається, що учасниками турніру стали учні Вишнівського академічного ліцею №1, Вишнівського академічного ліцею №2, Вишнівського академічного ліцею “ОСНОВА” та Вишнівського ліцею “ІДЕАЛ”.

Юні спортсмени – учасники матчу –  належать до вікової групи із 2007 по 2009 рік народження.

“Організаторами матчу виступила Молодіжна рада за підтримки Вишневої міської ради та при залученні Київського обласного центру фізичного здоров‘я населення “Спорт для всіх””, – йдеться у повідомленні.

У міськраді зауважують, що гра була цікавою і напруженою, і  учасники змогли максимально  проявили свої здібності.

“Переможцями стала команда Вишнівського ліцею “ІДЕАЛ”. Гравці отримали кубок матчу, грамоту від Вишневої міської ради та диплом Київського обласного центру фізичного здоров‘я населення “Спорт для всіх”, – зауважують у Вишневій міській громаді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Києві відбувся Відкритий чемпіонат України з дукендо, у якому взяли участь спортсмени з Бучанської громади, і здобули бронзову нагороду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору