Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Промисловим споживачам електроенергії обмежать потужності за графіком

Сьогодні, 15 травня, з 00:00 до 24:00 для промислових споживачів  електроенергії застосовано графіки обмеження потужності.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Укренерго.

Зазначається, що таке рішення спричинене збільшенням дефіциту електроенергії, який утворився внаслідок зростання споживання через похолодання, а також через обстріли рф об’єктів енергетики.

“Енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується”, – йдеться у повідомленні.

Також сьогодні  вранці – з 6:40 до 09:00 –  диспетчерський центр «Укренерго» застосував контрольовані аварійні відключення для споживачів електроенергії як для промислових, так і побутових споживачів в усіх регіонах.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко звернув увагу на те, що на Київщині запроваджено екстренні відключення електрики.

“У енергосистемі країни складна ситуація через постійні ворожі обстріли. Як повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі, заходи введені розпорядженням НЕК Укренерго.
Світло вимикатимуть без попередження – графіки не діють.
Енергетики роблять неможливе, щоб стабілізувати ситуацію. Але і кожен з нас має підтримати країну”, – зауважив Руслан Кравченко.

І  попросив усіх споживачів зменшити споживання електрики, аби
допомогти енергетикам.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині зʼявиться друга черга “Чудо-містечка Хансена”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору