Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ірпінь відвідала делегація освітян з Канади та пообіцяла допомогу у відновленні ліцею

Сьогодні, 13 вересня, до Ірпеня приїхали гості з канадської провінції Нью-Брансвік: міністр освіти і раннього розвитку дитини Домінік Карді  та виконавча директорка з ранньої грамотності Неурядової організації з розвитку грамотності Джулія Сміт.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Telegram-канал Ірпінського міського голови Олександра Маркушина.

Карді пообіцяв зробити все від нього залежне, аби якомога швидше допомогти відновити пошкоджений Ліцей №3, який розташований по вулиці Северинівській в Ірпені. Адже його дуже вразили масштаби руйнування освітнього закладу та міста в цілому.

На зустрічі мера Ірпеня та міністра канадської провінції вирішили заснувати побратимство між Ірпенем та Нью-Брансвіком.

“Ірпінь продовжує розширювати свою міжнародну співпрацю. І це означає, що ми матимемо ще більше можливостей для отримання допомоги у відбудові соціальної та житлової інфраструктури міста”, – додав Маркушин.

Мер Ірпеня наголосив, що наступного тижня буде чергова зустріч в онлайн-форматі, на якій обговорять наступні кроки для розвитку і зміцнення партнерства.

Раніше ми повідомляли, що Ірпінь відвідав державний секретар США Ентоні Блінкен, а Бучанщину відвідали глава МЗС Данії та президент Міжпарламентського Союзу

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Анна Вусань

Фото: Telegram-канал Олександра Маркушина

Нагору