Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Київщині відновили 26 зруйнованих медзакладів. Ще в 45 лікарнях триває ремонт

У Київській області на сьогоднішній день відновили 26 закладів медичної інфраструктури, які зазнали руйнувань через воєнну агресію росії.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на допис голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби у Telegram.

«Повноцінне функціонування закладів охорони здоров’я та надання медичних послуг є пріоритетним особливо з настанням осінньо-зимового періоду, коли зростає захворюваність населення», – написав Кулеба.

За його словами, ще в 45 закладах охорони здоров’я на сьогоднішній день тривають ремонтні роботи.
Також розпочато будівництво двох амбулаторій – Гурівщинської та Макарівської, які були зруйновані російськими окупантами.

Київщина відбудовує лікарні

Як повідомляв Інформатор, у Київській області вже завершено відновлювальні роботи на близько 2 000 об’єктів, які були пошкоджені внаслідок російської військової навали.

Станом на 12 вересня, в регіоні відновлено 638 приватних садиб та 128 багатоквартирних будинків. Також відновлено будівлі соціальної та медичної сфери, адмінустанови, об’єкти життєзабезпечення (тепло-, водо-, газо-, електропостачання), дорожнього господарства тощо.

Загалом найбільше ремонтних робіт проведено в Бучанському, Броварському та Вишгородському районах області. Саме вони найбільше постраждали внаслідок ведення бойових дій та артилерійських обстрілів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: Telegram-канал Олексія Кулеби

Нагору