Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині судитимуть організатора збуту контрафактного пального в Бучанському районі

Прокурори Київської обласної прокуратури затвердили та скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя області, який організував збут контрафактного пального, зокрема, в Бучанському районі.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Встановлено, що на території Бучанського та Фастівського районів обвинувачений організував діяльність двох автозаправних станцій. Документів щодо походження і якості пального, а також відповідних дозволів на зайняття такою діяльністю він не мав.

Відпускали пальне на вказаних АЗС виключно за готівку. Відповідно до висновків судових експертиз, воно не є товарним нафтопродуктом, виготовлялося із використанням кустарного обладнання та не відповідало вимогам держстандартів.

За результатами проведення вилучено близько 12 тонн пального, а також обладнання АЗС. На вилучене майно суд наклав арешт.

Обвинувальний акт скеровано до суду за фактом незаконного зберігання та збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України).

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУНП в Київській області.

Нелегальні АЗС. Фото: прокуратура Київської області

Як повідомляв Інфоматор, раніше поліцейькі Київської області викрили чотирьох псевдопродавців пального, які забрали у клієнтів 1 млн гривень і зникли.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору