Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі 33 із 35 котелень готові до опалювального сезону – мер

У Бучі на сьогоднішній день 33 із 35 котелень повністю готові до опалювального сезону.

Як повідомляє Інформатор, про це міський голова Бучі Анатолій Федорук розказав у коментарі Суспільному.

За його словами, у місті також підготували альтернативні джерела обігріву: генератори та пересувну котельню.

“Всі можливі на сьогоднішній день організаційні заходи (у підготовці до опалювального сезону — ред.) міською владою впроваджуються, використовуються. Наразі із 35 котелень 33 в повному стані готовності. До початку опалювального сезону всі теплові пункти, тобто котельні пункти обігріву будуть виведені на 100-відсоткових показник готовності і запуску”, — сказав Федорук.

За його словами, підготовлено й альтернативні джерела обігріву на 9 котельнях, які подають тепло в об’єкти бюджетної сфери, зокрема, у медичні і освітні заклади. Місто закупило і пересувні генератори.

“Маємо достатню кількість закуплених генераторів великої потужності для того, щоб працювати в цей період. Маємо одну пересувну у разі аварійної ситуації котельню на твердому паливі. Ми розуміємо, що теплоносій забезпечити до комфортного рівня з цим оснащенням буде складно, але можна буде зробити, щоб система не вийшла з ладу”, — розповів мер Бучі.

Як повідомляв Інформатор, станом на 31 серпня, в Бучі на 95% провели гідравлічні випробування внутрішніх будинкових тепломереж. І на 100% проведено поновлення міських мереж опалення.

Також ми писали, що на початку вересня голова Київської ОВА Олексій Кулеба заявив, що готовність Київщини до опалювального сезону становить 83%.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Фото: УНІАН

Нагору