Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Теплі батареї в оселях бучанців: коли стартує опалювальний сезон

У Бучанській громаді повністю готові до запуску системи опалення. Тарифи залишаться на рівні попереднього сезону.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на міського голову Бучі Анатолія Федорука.

Щоби розпочати давати тепло в домівки жителів Бучі та інших населених пунктів тергромади, потрібно отримати дозвіл від «Нафтогазу» на споживання газу. За словами мера, його Бучанська ОТГ очікує вже в найближчі дні, тоді й запустять котельні.

Влада з огляду на ризики відімкнення електрики також закуповує для кожної з котелень «Теплокомунсервіса» потужний генератор. Усього таких потрібно 51.

Крім того в Бучі очікують на модульну котельню від уряду. Вона теж має запобігти лиху під час відімкнень електрики. Ще одну таку ж котельню обіцяють придбати для бучанців партнери з Литви та Польщі.

Та головне, щоби споживачі оплачували тепло. За словами Федорука, натепер повністю сплатили за послуги опалення минулого сезону лише 53% жителів Бучанщини.

Цифри в платіжках за опалення залишаться на рівні минулого року.

Мер Анатолій Федорук запевнив, що Бучанська ОТГ готова розпочати опалювальний сезон

Як повідомляв Інформатор, бучанська влада заявила, що в місті повністю відновлені опалювальні мережі, а крім того жителі БІГ-регіону можуть поскаржитися на холодні батареї в оперативний штаб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Нагору