Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Відбудова Бородянки: у селищі державним коштом замінюють пошкоджені вікна

У Бородянці до однієї з висоток на вул. Центральній привезли металопластикові вікна. Зробити теплішим пошкоджений під час обстрілів будинок планують до холодів.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Бородянську тергромаду.

Бородянка з-поміж населених пунктів Бучанського району зазнала чи не найбільших руйнувань на початку бойових дій на Київщині. Після деокупації в Бородянці тридцять будинків визнали аварійними й обмежили доступ до них через небезпеку.

А от будинок за адресою вул. Центральна, 355 залишився заселеним попри ушкодження. Мешканці досі відновлювали житло своїми силами, а цього тижня до пошкодженої обстрілами багатоповерхівки привезли металопластикові вікна. Їх придбали за гроші, виділені Київською обласною військовою адміністрацією за підтримки Департаменту регіонального розвитку.

Отже мешканці принаймні одного багатоквартирного бородянського будинку зустрічатимуть холоди з новими вікнами.

До будинку на вул. Центральній, 355 у Бородянці привезли нові металопластикові вікна

Вікна в пошкодженій під час бойових дій висотці замінять державним коштом

Досі мешканці відновлювали своє житло самотужки

Бородянка з-поміж населених пунктів Бучанського району зазнала чи не найбільших руйнувань на початку бойових дій на Київщині

Після деокупації в Бородянці 30 будинків визнали аварійними й обмежили доступ до них через небезпеку

Як раніше повідомляв Інформатор, влада Ірпеня пообіцяла жителям ЖК “Річ Таун” замінити всі побиті вікна, а в Гостомелі відновлюють навіть незначні пошкодження в домівках мешканців громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Оксана Лук’яненко

Фото: Бородянська ОТГ

Нагору