Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині директор компанії привласнив 0,7 млн грн бюджетних коштів на закупівлі пального для лікарні

У Київській області заочно повідомлено про підозру у злочині директору компанії, який підозрюється у привласненні понад 700 тис. грн бюджетних коштів під час закупівлі пального для лікарні.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Зокрема, прокурори Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомили про підозру директору товариства за фактом привласнення чужого майна у великих розмірах, зловживаючи службовим становищем (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, між закладом охорони здоров’я та директором товариства було укладено договори про закупівлю бензину та дизпалива. На рахунок товариства було повністю перераховано визначені обсяги бюджетних коштів.

Після розрахунку підозрюваний привласнив кошти, не перерахувавши їх частину в сумі понад 710 тис. грн суб’єктам господарювання, які здійснювали відпуск пального на підставі партнерських договорів.

У зв’язку з цим заклад охорони здоров’я не отримав оплачені бензин та дизельне пальне на визначених договорами АЗС, що призвело до суттєвого порушення його роботи.

Досудове розслідування здійснюється Бучанським районним управлінням поліції ГУ Нацполіції в Київській області.

Як повідомляв Інформатор, у Київській області правоохоронці затримали депутата міської ради та колишнього заступника голови однієї з сільських рад регіону на хабарі у сумі 45 тис. доларів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, аби оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)”!

Олександр Кульбачний

Нагору